Kako unaprijediti produktivnost svojih zaposlenika, kolaboraciju i upravljanje znanjem korištenjem Microsoft Office-a 365

Datum seminara: otvorene prijave
Mjesto održavanje: Andrije Žaje 61, 6 kat, dvorana Bundek
Vrijeme održavanja: 10:00 - 14:00 h
 
Predavačica: Željka Knezović
 
Ako netko u vašoj organizaciji kreira novi dokument, pohrani ga na svom računalu i onda pošalje mailom na 10 ili više primatelja, od kojih svatko dokument ponovno spremi lokalno, radi na njemu izmjene i vraća ga mailom svim primateljima, kolike su šanse da će sve promjene biti evidentirane? Koliko će te vremena uzalud potrošiti? Rješenje: predlažemo Vam da sudjelujete na našem seminaru.
 
Možda vaša organizacija ima licence za nove verzije Microsoft Office-a, ali koristite (kao većina) samo osnovnih 15-tak % funkcionalnosti?
 
Osjetite li intuitivno da suradnja različitih sudionika i timova može biti puno bolja? Imate li potrebu pristupiti svojim dokumentima i aktivno sudjelovati u njihovim izmjenama, s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg uređaja?
 
Neovisno u kojem sektoru radite, koliko je velika tvrtka u kojoj radite, te kakvim se poslom bavite, novi alati vam mogu pomoći. Oni nisu više skup novih funkcionalnosti, u njih su ugrađeni novi modeli poslovanja, u potpunosti digitalni, potpuno sigurni i visokoefikasni.
 
Suvremena komunikacija s poslovnom okolinom, prisustvo na društvenim mrežama, multimedijalna interakcija i dohvat pravih informacija u pravo vrijeme – danas su poslovni standard.
Osim Worda, Excela, PowerPointa i Outlooka, sastavni dio vašeg svakodnevnog radnog mjesta su Planner, Sway, Mix, Teams, Skype za tvrtke, Video, Delve i drugi.
 
Virtualni sastanci, video pozivi, online konferencije i webinari, danas su vrlo čest način održavanja dnevnih, tjednih ili mjesečnih sastanaka i edukacija unutar velike tvrtke ili izvan nje. Upravo iz tog razloga više ne razmišljamo o načinu provedbe niti o tehnologiji, jer uz svakodnevno korištenje tehnologije poput Office365, virtualni timovi su normalna stvar. Skype za tvrtke  tehnologijom te Video aplikacijom iz Office365 paketa, smanjit će se nepotreban broj putovanja na sastanke a time uvelike uštedjeti vrijeme i novac, što će pomoći povećanju produktivnosti tvrtke.
 
Ukoliko želite na vrlo jednostavan i vizualan način organizirati timski rad, Office 365 Planner i Teams pravo su rješenje. Planer olakšava rad vašem cijelom timu i to od samog početka planiranja novih poslova, organiziranja i dodijele zadataka, dijeljenja datoteka, online razgovora ali I što je najvažnije odmah možete u svakom trenutku dobiti povratnu informaciju o napretku poslova ili projekata. Planer se može koristiti za upravljanje projektima, praćenje pojedinih poslovnih događaja, ili jednostavno ga možete koristiti lokalno kako bi što učinkovitije organizirali svoj tim. Ne trebate više tražiti besplatne alate koji će vam pomoći u organizaciji vašeg posla jer upravo za vas – Office 365 korisnike, Planner je besplatan, dostupan uvijek i svugdje, na svim platformama, jednostavan za korištenje i vizualan za one koji su u žurbi. 
 
Sadržaj:
 
-          Office365 alati i mogućnosti
  • Do sada poznati alati i što je novo
  • Potpuno novi alati u Office 365 i kako ih koristiti
  • Sinergija povezanog korištenja alata iz Office 365
-          Online suradnja i timski rad u realnom vremenu
-          Virtualni sastanci
-          Upravljanje timovima i vođenje projekata

Prijavite se na seminar Online prijavnicom ili na mail ilba@ilba.eu 

Cijena: 750,00 kn + PDV 
Popust za drugog i svakog idućeg polaznika iz iste organizacije - 10%


Željka Knezović od travnja 2009. pa do danas ima titulu Microsoft Most Valuable Professional (MVP) za Office 365. Diplomirala je na Fakultetu prirodoslovno -matematičkih znanosti i ima zvanje profesor matematike i informatike. Osim rada u osnovnim i srednjim školama, Željka ima osam godina radnog iskustva u Agenciji za odgoj i obrazovanje kao viši savjetnik za učitelje i nastavnike informatike u osnovnim i srednjim školama. Osim toga je i vanjski suradnik za Microsoft Hrvatska kao voditelj razvoja poslovanja za obrazovanje. Sudjeluje kao predavač na nacionalnim i međunarodnim IT konferencijama i IT zajednicama. Posebna područja interesa kojima se intenzivno bavi su: Microsoft tehnologija i njena primjena u poslovnim procesima, Office 365 alati, e-učenje i inovativno korištenja informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju. Zaposlena je u IT tvrtki Mobendo kao konzultant.