Uspješno održan seminar "Širenje granica poduzeća i pokretanje Community-a"



Ustanova za obrazovanje odraslih – ILBA organizirala je u petak, 16. prosinca 2016. godine seminar pod naslovom „Širenje granica poduzeća i pokretanje Community-a".
Seminar je dio programa „Digitalna transformacija poduzeća – Moć prvih poteza“.

Polaznici su stekli uvid u ulogu društvenih mreža i korištenje on-line community-a u digitalnoj transformaciji, uspostavi ekosustava svih zainteresiranih (su)dionika te razvoju kulture otvorenih inovacija u tvrtkama ali i javnom sektoru.
  
Obrađene su i primjerima potkrepljene teme: kako razviti strategiju nastupa na društvenim mrežama i Community Management-u, kako temeljem definiranih ciljnih grupa i poruka koje želimo poslati izabrati odgovarajuću kombinaciju digitalnih komunikacijskih kanala, koje platforme i alati nam stoje na raspolaganju, kako razviti zanimljiv sadržaj, kako uključiti u rad Community-a što više sudionika i dobiti njihov kvalitetni angažman te na kraju kako mjeriti rezultate tih aktivnosti.
 
Nakon ovog seminara slijedi još nekoliko povezanih seminara i radionica na kojima će polaznici izvršavati praktične zadatke izravno povezane s pokretanjem, razvojem, mjerenjem rezultata i iskorištavanjem aktivnosti na društvenim mrežama i Community-ima.
 
Ukoliko ste propustili ovaj seminar, idući seminar „Širenje granica poduzeća i pokretanje Community-a" održat će se iduće godine, 26.01.2017. Više o svemu na linku.