TJEDAN CJELOŽIVOTNOG UČENJA


Povodom Tjedna cjeloživotnog učenja, Ustanova za obrazovanje odraslih – ILBA organizira niz događanja.

Glavni događaj je Dan otvorenih vrata – ILBA u petak, 6. listopada, kada će se između 10 i 14 sati za sve prisutne predstaviti edukacijski sadržaji Ustanove. Dio sadržaja će se prenositi uživo putem ILBA YouTube kanala.

U četvrtak, 5. listopada, ILBA organizira okrugli stol na temu Integrirane platforme za cjeloživotno (e-)učenje. U trajanju od 90 minuta pokušat ćemo na konkretnim primjerima pokazati koliko je veliki utjecaj primjene suvremenih tehnologija na cjeloživotno učenje. Svoja iskustva predstavit će stručnjaci iz javnog sektora, sveučilišta i znanosti, naših najnaprednijih tvrtki u ovom području, predstavnici tehnoloških kompanija te medija.

Iz sadržaja izdvajamo kratke prezentacije:
  • Microsoft i cjeloživotno učenje
  • Adobe platforme, alati za podršku učenju i pametne ploče
  • LMS u Cloudu – primjer Docebo platforme
Okrugli stol će se snimati te će se snimka postaviti na YouTube kanal Tjedna cjeloživotnog učenja i Ustanove za obrazovanje odraslih - ILBA.

U novom broju časopisa Open InfoTrend, ILBA predstavlja 5 članaka na ukupno 20 stranica na temu cjeloživotnog učenja različitih autora, od profesora sa sveučilišta do uglednih eksperata iz prakse.

Kako ILBA posluje u sastavu InfoDom Grupe, 4. listopada za stotinjak zaposlenika svih tvrtki u toj poslovnoj grupi organiziran je posebni Dan otvorenih vrata sa specijaliziranim edukacijskim sadržajima iz područja Informacijsko-komunikacijskih tehnologija.
Više pogledajte OVDJE.

Zanimljive poveznice:
 
http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/
http://www.asoo.hr/
https://mzo.hr/
https://ec.europa.eu/epale/hr/%C5%A1-je-epale