Digitalna Transformacija
Stručni skup o digitalnim vještinama i cjeloživotnom učenju u okviru DTC konferencije

U okviru trodnevne Konferencije o digitalnoj transformaciji DTC 2018 (sekcija IV), drugi dan Konferencije održat će se stručni skup pod nazivom Digitalne vještine i cjeloživotno učenje“.
 
Pozivamo sve stručne osobe koje se bave poslovnom edukacijom i obrazovanjem zaposlenika te izgradnjom karijera da nam se pridruže 7. studenog 2018. godine od 13.20 do 16.00 sati u hotelu Westin, Zagreb.
 
Osim s brojnim stručnjacima iz EU i Hrvatske, svoja iskustva moći ćete razmijeniti s ljudima iz prakse koji u svojim sredinama svakodnevno rade na sličnim poslovima.
 
Detaljne informacije možete pronaći na web stranicama smarteducation.hr ili na stranicama DTC 2018 konferencije digitalnatransformacija.com.hr .
 
Pozivamo Vas da se pridružite virtualnoj on-line zajednici Smart Education & Smart Learning, koja razmjenjuje informacije, znanja i iskustva iz područja razvoja digitalnih vještina, korištenja suvremenih tehnologija kao i izrade suvremenih edukacijskih sadržaja za poslovne edukacije i cjeloživotno učenje.
 
Vaše prijave možete popuniti na stranici smarteducation.hr  ili izravno na adresu elektroničke pošte smart.education@ilba.eu .
 
Radujemo se suradnji i Vašem dolasku na Konferenciju.

_________________________________________________________________________________

INICIRANJE DIGITALNE TRANSFORMACIJE - MOĆ KLJUČNIH KORAKA

 
Sve što radimo može biti globalno uspješno.
Ali ako ništa ne poduzmemo, globalni igrači već su ovdje.

Kroz sve razine organizacije traži se reakcija na nove prilike i prijetnje, i to od strane:
- lidera zajedno sa vlasnicima,
- top managementa zajedno sa srednjim managementom,
- informatičara sa vlasnicima procesa te
- managera sustava za upravljanje inovacijama i svih zaposlenika.

Prijavite se na seminar Online prijavnicom ili na mail ilba@ilba.eu
 
Posebnu ponudu i značajne popuste smo pripremili za sudionike DTC konferencije.

Sadržaji seminara fokusiraju se na glavna pitanja digitalne transformacije: agilnost organizacije i rad u nepoznatim okolnostima,
širenje granica poduzeća kroz community za kupce i za lance nabave, otvorene inovacije i novi soft kapitali te konačno pitanje:
Što je digitalno poduzeće i kako ga izgraditi?
 
Dosta je buzzworda, budi i ti sudionik u novoj podjeli karata

Ove godine je održano najmanje 20 konferencija i stručnih skupova u čijem je fokusu bila digitalna transformacija. No, uz časne izuzetke, uglavnom se ostalo na definiciji što je to, te kako na ovu temu gledaju pojedini autori, velike tehnološke kompanije ili tzv. Big 4 konzultantske kuće.
Obzirom da se već duže vrijeme sustavno bavimo istraživanjem ove teme na svjetskoj i EU razini, razvili smo čitav arsenal vrlo konkretnih alata, kako bi pomogli različitim sudionicima aktivno zauzeti svoje mjesto u ovim procesima.

U tom našem arsenalu ima za svakoga po nešto:

  • Alati za dijagnostiku spremnosti za digitalnu transformaciju po modelu zrelosti (Maturity Model),
  • Metodologija kreiranja strategija i formiranja strateških ciljeva vezanih za digitalnu transformaciju,
  • Platformi za razvoj sustava za upravljanje inovacijama neophodnih  za digitalnu transformaciju, uključivo i podršku za koncept otvorenih inovacija (Open Innovation),
  • Znanja potrebna za razvoj agilnih sustava i Smart okoline (u javnom i privatnom sektoru),
  • Edukacijskei sadržajei (off-line i on-line) za sve skupine sudionika, radi stjecanja potrebnih strateških kompetencija,
  • Operativne platforme za pojedine industrije,
  • Metodologije i alati za razvoj odnosno eksploataciju on-line Community-a (Community Management), kako bi se uspostavila kontinuirana i interaktivna komunikacija s ciljnim skupinama (građani, kupci, znanstvenici…),
  • Znanja potrebna za razvoj digitalnih lidera, koji će voditi procese digitalne transformacije,
  • Dashboardi za mjerenje ključnih pokazatelja uspješnosti.