Nova uloga rukovoditelja informatike: Digital CIO

„Smart“ postaje način poslovanja. Smart kompanije, Smart javna uprava i Smart gradovi vidljivo se ističu u odnosu na one koji to (još) nisu. A njihovi građani, zaposlenici i korisnici njihovih usluga svakodnevno od toga imaju značajne koristi. Biti „Smart“ postavlja i nove zahtjeve prema informacijsko-komunikacijske tehnologije i one koji njima upravljaju, pa ova time postaje sve značajnija. U stvari, to je prilika da se pokaže kako nove tehnologije i novi poslovni modeli, inovativni način poslovanja i korištenje znanja mogu utjecati na sve sudionike na vrlo konkretan način.
Tko bolje može o tome govoriti od prof. Sriće, dugogodišnjeg predavača na fakultetima, dobrog poznavatelja svjetskih trendova i konzultanta velikih i uspješnih kompanija?
Što utječe da Vaš posao postaje „Smart“ i kako se mijenja fokus rada CIO u Smart okruženju, o tome govori novi seminar ILBA Akademije. 

SAŽETAK
 
Bavit ćemo se trendovima IT i mekanim vještinama vođenja, od motiviranja do upravljanja vremenom. Kombinacijom ove dvije skupine znanja gradimo temelje dugoročnog uspjeha i osobnog zadovoljstva na poslu.

NAČIN RADA
  • Uvodni, motivacijski dio seminara
  • Konkretni primjeri iz prakse (dobri i loši)
  • Interaktivni način rada
  • Jednostavne vježbe s ciljem usmjeravanja polaznika i procjenama spremnosti
  • Aktivne diskusije na pojedine teme

KOME JE NAMIJENJEN

Seminar je namijenjen svima koji vole budućnost i žele se za nju bolje spremiti. Konkretnije, namijenjen je menadžerima i voditeljima informatičkih projekata, sadašnjim i budućim, koji žele raditi svoj posao pametnije, kreativnije i uspješnije.

O PREDAVAČUVelimir Srića je završio Ekonomski fakultet i magisterij na FER-u. Kao Fulbrightov stipendist stekao je MBA jedne od najboljih svjetskih menadžerskih škola - Columbia University, New York i doktorirao iz menadžerske informatike. Dobitnik je Gerald Ford stipendije i Eisenhower Fellowship i nagrade Josip Juraj Strossmayer za znanost. Konzultant je iz menedžmenta i informatike u niz hrvatskih i međunarodnih tvrtki i programski direktor DELFIN-a, konzultantske tvrtke za razvoj menedžmenta. Bio je direktor Zavoda za informatičku djelatnost, Predsjednik Komiteta za znanost, tehnologiju i informatiku i član Hrvatske vlade. Vodio je Radnu grupu za strategiju informatizacije Hrvatske, bio je predsjednik Skupštine grada Zagreba i zastupnik u Skupštini grada Zagreba. Objavio je sedamdeset znanstvenih i stručnih knjiga i preko četiristo članaka kao kolumnist Bytea, Buga, Poslovnog savjetnika, Poslovnog dnevnika, Obzora (Večernji list) i Lidera. Redoviti je profesor Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i gostujući profesor na UCLA (University of California at Los Angeles). Bio je gostujući profesor na Renmin sveučilištu u NR Kini, a predaje na sveučilištima u Budimpešti, Dubaiju, Grazu, Mariboru, Rijeci, Sarajevu, Splitu i Osijeku. Ekspert je Svjetske banke za Change Management i član Europske akademije znanosti i umjetnosti.
Cijena:
Cijena s popustom: kn  (do )