RPA - Automatizacija poslovnih procesa korištenjem softverskih robota

Datumi seminara: otvorene prijave
Mjesto održavanja: Andrije Žaje 61, 6 kat, dvorana Bundek
Vrijeme održavanja: 9:00 - 13:30 h

Predavač: Darko Jovišić, Robotiq.ai

Kratki opis:
Softverski robot nije fizički robot ni softver za robote, već aplikacija koja može simulirati rad korisnika na računalu (unos podataka, klikanje po aplikacijama, kopiranje datoteka,...). Pomoću softverskog robota možemo automatizirati ponavljajuće poslovne procese kojih u svakoj organizaciji ima pregršt. Robot takve procese može obaviti brže, točnije i radi 0-24h. Robotizacijom procesa možemo povećati učinkovitost organizacije i s djelatnika maknuti procese koji ne donose dodanu vrijednost! Vrijeme potrebno za robotizaciju nekog procesa mjeri se u tjednima nakon čega se odmah vide mjerljive uštede i poboljšanja. S druge strane nije potrebna velika uključenost IT-a što olakšava implementaciju. Veliku primjenu RPA ima u organizacijama gdje postoji veliki broj starih legacy aplikacija koje je teško mijenjati. Zbog svih ovih razloga sve više klijenata implementira ovo rješenje i u Hrvatskoj. Na seminaru ćemo objasniti kako radi ova tehnologija, kako pravilno odabrati procese te na koji način organizirati RPA projekt.

Kome je namijenjen seminar:
  • „Vlasnicima“ poslovnih procesa – kandidata za RPA,
  • IT stručnjacima zaduženima za pripremu RPA,
  • BPM stručnjacima u organizacijama koje razmišljaju o RPA,
  • Developerima i projektantima IT rješenja koji se integriraju s RPA platformama,
  • Svima koje zanima tema automatizacije poslovnih procesa.
Očekivani ishodi učenja
Po završetku seminara, polaznici će moći:
  • Prepoznati poslovne procese koji su dobri „kandidati“ za RPA,
  • Procijeniti učinke potencijalne automatizacije pojedinih poslovnih procesa,
  • Definirati zadatke za RPA projekt,
  • Definirati pretpostavke i potrebnu infrastrukturu za RPA projekt,
  • Izabrati odgovarajuće RPA alate.

Prijavite se na seminar Online prijavnicom ili na mail ilba@ilba.eu 

Cijena: 750,00 kn + PDV
 
Popust za drugog i svakog sljedećeg iz iste organizacije 10%.
 
Predavač:



Darko Jovišić, Robotiq.ai
Darko radi kao arhitekt RPA rješenja i partner je u tvrtki Robotiq.ai. Njegov primarni fokus je izrada RPA platforme koja se temelji na primjeni umjetne inteligencije. Tijekom 15 godina karijere u IT-u radio je na različitim pozicijama od razvojnog inženjera i softverskog arhitekta do prodaje velikim korisnicima i marketinga. Bio je partner u InfoCumulusu gdje je vodio uspostavu CRM prakse. InfoCumulus je bio jedna od najbrže rastućih IT tvrtki u središnjoj Europi po Deloitteu. Prije InfoCumulusa radio je u Microsoftu kao tehnološki specijalist u segmentu prodaje velikim korisnicima. Bio je dio Microsoft Academy for College Hires, programa za mlade djelatnike s velikim potencijalom. Darko je magistrirao računalne znanosti na Fakultetu strojarstva, brodogradnje i elektrotehnike u Splitu.

* Zadržavamo pravo izmjene predviđenih termina seminara. Svi prijavljeni polaznici biti će obaviješteni o eventualnim nastalim izmjenama.